За нас

Търсите стилни и оригинални изделия от стъкло и порцелан?

В Chuplivo.com ще намерите ръчно декорирани стъклени изделия с художествена стойност, създадени за специални поводи. Сайтът предлага продукти на фирма Полиника, която вече повече от 22 години успешно реализира уникални решения в декорацията на стъкло. Изделията, които декорираме са ръчно изработени от доказани производители в България, Чехия, Румъния, Франция и Турция.

Защо сме добри в това, което правим?

Защото работа ни непрекъснато изисква да предоставяме нови продукти и декорации, за да бъдем актуални и оригинални. Нещо повече - креативността е ключов елемент в нашата работа. Ние се стараем да предложим на нашите клиенти уникални изделия, които да превърнат всеки повод в скъп спомен. Гордеем се с нашите продукти, защото влагаме страст, въображение и професионализъм във всичко, което правим.

Всички изделия в Chuplivo.com могат да бъдат изработени по поръчка, съобразени с Вашите индивидуални желания и изисквания. Вие можете да проектирате сами крайния продукт, тъй като за нас най-важното е да постигнем отличен и безкомпромисен резултат.